Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 1-7 Aprilie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 1-7 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 1-7 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 1 aprilie (dupa ora 07:20′) si 2 aprilie seara, discutii si confruntari publice (in functie de locul si rolul nativului in societate. Combinatii enervante de evenimente care se suprapun sau se impiedica reciproc in evolutia lor.

Intre 2 aprilie (dupa ora 21:27′) si noaptea de 4 aprilie, crispari provocate de felul in care Fecioarele vor relationa cu prietenii si apropiatii din grupurile de interes din care fac parte. Unul dintre motive – dar nu singurul! ar putea fi banii: cat s-a castigat, cat s-a pierdut, cine e beneficiarul si cine sunt vinovatii, ce interese stau in spatele unor proiecte in care, de curand sau cu un timp in urma, s-au implicat.

Intre 5 aprilie (dupa ora 00:14′) si 7 aprilie dimineata, rastimp dedicat “gandurilor de marire”. Multe persoane nascute in acest semn zodiacal se vor gandi la felul in care pot reveni in prim-panul unei activitati, in fruntea unei institutii, in centrul atentiei publice. Deocamdata, totul se consuma la nivelul intentiilor si al proiectelor croite in linii generale.

Pe 7 aprilie (dupa ora 07:20′), Luna, in tranzit prin Fecioara, le va da o mana de ajutor astral, prin relatiile armonice, chiar daca de scurta durata, cu Mercur si Marte, aflate in semnul de Pamant al Taurului, cu care acesti nativi se afla in armonie, permitandu-le sa aiba incredere in fortele lor, sa devina implicati, hotarati, seriosi, responsabili si eficienti. Perioada caracterizata prin meditatii profunde asupra unui “drum in viata”. O perioada de pregatire, de intoarcere la carti, manuale, cursuri etc. va fi, pentru unii, binevenita, pentru ca le va consolida cunostintele necesare altui nivel de competenta.

Zilele de 7 si apoi 8 aprilie se vor caracteriza prin incurcaturi banesti, conflicte care pleaca de la inscrisuri, acte, documente de orice fel, care contin erori materiale ce trebuie urgent corectate. Nervi, pierdere de timp, riscul de a se afla “pe muchie de cutit” ca termen de predare al unui dosar, documentatie, etc.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...