Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 09 – 15 Mai 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09 – 15 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 09 – 15 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Perioada pe care o analizam ii pune de cei nascuti in Fecioara sa fie rezervati sau moderati in exprimarea propriilor sentimente fata de copii, persoana iubita.

Ii poate face si destul de inhibati fata de o serie de situatii in care ar trebui sa se arate dezinvolti: nu au chef de petreceri, fac fata cu greu unor invitatii, mananca si beau cu grija, nu doresc sa faca o serie de cheltuieli, resping o serie de activitati de relaxare si ca fiind doar pierdere de timp si risipire de energie.

Intre 10 si 12 mai starile de spirit contradictorii pot fi provocate de informatiile alarmante sau de o surpriza ce intervine in viata de fiecare zi la locul de munca. Nici in planul sanatatii acest tranzit nu este simplu de suportat. Influxurile Lunii, in tranzit prin Varsator, pot accentua o serie de stari de constiinta motivate de stres, suparare, incordare nervoasa.

Reactiile celor din Fecioara vor fi contradictorii, subiective si schimbatoare. Cei care se stiu cu afectiuni cardio-vasculare trebuie sa adopte un stil de viata intelept, ponderat in efort si fara sa se dedea unor riscuri ce decurg din munca intensa, eforturi fizice, antrenamente si practicarea intensiva a unor sporturi.

Intre 12 si 14 mai, tendinta astrala generala este de imblanzire a relatiilor parteneriale; unii nativi fac pace cu colaboratorii sau “lasa de la ei” in conflictele conjugale, tocmai pentru a-si proteja starea de spirit si capacitatea de lucru. Intre 14 si 15 mai exista riscuri de accidente provenind de la elementul Foc. Marte va intra pe 12 mai in casa ridicarii in rang profesional si social unde, in preajma zilei de 15 mai, poate isca o prima contradictie sau un prim conflict public.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: