Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 09-15 Iulie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09-15 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 09-15 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 9 si 10 iulie dimineata (pana la ora 11:30′), relatiile ciudate, ipostazele controversate, evolutii contradictorii ale unor parteneriate din care nativii fac parte, pot cunoaste o etapa speciala la nivelul trairilor interioare, care pot fi mai intense dar care ii si pot motiva sau ambitiona sa intre in lupta, sa dea o replica, se “taie nodul gordian”.

Alteori, Fecioarele isi vor regla reactiile si deciziile nu dupa ceasul evenimentelor din acel moment ci in functie de interesul lor pe termen lung, de mizele mai importante decat pricina acelui moment strident, motiv pentru care se pot purta straniu; unii vor zice neconcludent sau nepotrivit, altii le vor cataloga reticenta drept frica sau infrangere.

Intre 10 iulie (a doua parte a zilei) si 12 iulie, dorinta de a face mici economii se duce pe apa sambetei. Apar din senin, tot felul de motive care ii obliga sa faca plati.

Intre 13 si 15 iulie (pana la ora 12), felul de a vorbi sau de a reactiona al unor nativi la provocari nu ii va ajuta. Prost este momentul, din punct de vedere astral, si pentru toti cei care sustin examene. Riscul pentru cei care au mai rezolvat in trecut un examene prin “artificii” sa fie prinsi si pedepsiti. Nu riscati! In aceste zile Mercur si Venus vor intra in casa a XII-a a cerului lor de nastere. Nu este cea mai buna formula pentru viata activa in schimb, este o ipostaza de care Fecioarele trebuie sa profite, pentru ca le vor da forta in consolidarea gandurilor interioare, metoda, noroc la intuitii corecte si concentrarea fortelor interioare pe dorinta de a invinge, de a (re)deveni puternici.

In dupa-amiaza zilei de 15 iulie, vechi probleme nerezolvate, care nu treneaza din neglijenta nativilor ci din cauza multor blocaje si limitari: ale legii, ale naturii umane, ale intereselor, ale mecanismelor sociale, etc.

Atentie pe 15 iulie si, apoi, pe 16 iulie, la combinatiile toxice prieteni/bani, la relatiile bazate pe interese materiale care pot oferi surprize si, implicit, acuzatii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...