Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 09 – 15 Ianuarie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09 – 15 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 09 – 15 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 9 ianuarie, Jupiter, care tranziteaza zodia Fecioarei, va intra in miscare aparent retrograda, pana pe 10 mai, facandu-si simtita vocatia de protector sau de aducator de noroc, intr-o masura restransa si obligandu-i pe nativi sa se intoarca le deciziile sau erorile comise de ei, in perioada septembrie 2003/septembrie 2004, pentru a le corecta sau pentru a nu le repeta.

Intre 9 si 10 ianuarie, nativii din Fecioara vor primi impactul Lunii Noi pe o casa “blanda” sau chiar placuta din punct de vedere existential. Doar ca, aceasta etapa, care va asocia Soarele, Luna, Mercur si Pluton, va pune in evidenta o serie de limite sau de tristeti legate de o viata afectiva marcata de singuratate si neimpliniri. Aceste constientizari le vor sugera nativilor solutiile pentru iesirea din impas.

De exemplu, in aceasta perioada, ar fi necesar sa se renunte la ceva: orgoliu, mandrie, suparare, interes personal etc. sau sa se regandeasca un comportament, o decizie, o reactie subiectiva. Cu forta diferita si cu forme de manifestare diferite, criza personala legata de casa a V-a va evolua intr-un fel pana in mai 2016 si, din mai pana in toamna anului 2017, intr-alt fel.

Unii nativi, din categoria artistilor, interpretilor, pot petrece prin crize interioare de creatie, de inspiratie, de expresivitate. Pe 11 si 12 ianuarie, nu par a se petrece prea multe evenimente. Poate doar zvonuri si comentarii legate de o stare de lucruri acolo un munceste nativul.

Pe 13 si 14 ianuarie, toate aspectele legate de parteneriate si colaborari indica blocaje, nesanse, pierderea unei ocazii, ratarea finalizarii unei discutii sau a semnarii unui contract ori razgandiri. In cazul unui proces, pot aparea opozitii care amana judecarea cauzei, care complica, prin procedurile declansate, prelungirea lui.

Pe 15 ianuarie, nu sunt bine aspectate astral initiativele cu miza financiara mare sau chiar cele legate de cheltuielile marunte.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...