Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 09-15 Aprilie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09-15 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 09-15 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 9 aprilie si prima parte a zilei de 10 aprilie, ponderea, masura, circumspectia, atentia pe detalii, dorinta de a se informa, capacitatea de a analiza pana la cel mai mic detaliu situatia sau circumstantele cu care se confrunta vor fi elemente importante de gandire, simtire si comportament care le vin in ajutor, mai ales daca, in prezent, trec prin momente ce pot fi definite “grele”, prin impact, prin eventualele consecinte ori prin suprasolicitarea pe care o exercita asupra lor.

Din a doua jumatate a zilei de 10 aprilie (dupa ora 9 dimineata) pana pe 12 aprilie dimineata, se va instaura ceea ce, literara vorbind, se cheama “vanare de vant”. Se vor spune vorbe multe. Fecioarele vor fi obligate sa se pronunte asupra unui subiect, sa ia atitudine, sa confirme, sa dezminta, sa explice, sa se apere de acuzatiile care pleaca de la un conflict personal sau public, de la un proces, de la o rivalitate sau de la un complex intreg de imprejurari care il vizeaza direct sau prin reflex iar reflexul priveste familia (rudele de sange) sau familia construita prin casatorie.

Din a doua parte a zilei de 12 aprilie si pana pe 14 aprilie dimineata, stres si rigiditate in relatia cu actualii sau fostii apropiati fata de care s-au aflat pe pozitii apropiate de colaborare. Contextul astral este restrictiv si nu permite o buna comunicare cu persoanele dragi si limiteaza relatiile afective pana la stagnare, blocare, izolare sau chiar renuntare.

Din 14 aprilie dimineata si pana la sfarsitul zilei de 15 aprilie, moment de recuperare interioara. Este un fel de “a prinde curaj”, de a se replia, de a da o riposta energica in fata provocarilor cotidiene, Fecioarele fiind in stare sa se replieze si sa rastoarne situatiile confuze ori ambigui in care s-au scaldat pana acum, din lipsa de argumente sau de forta psihica. Acest moment le va permite sa redevina verticali si categorici.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: