Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 08-14 Octombrie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08-14 Octombrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 08-14 Octombrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 8 si 10 octombrie (pana la ora 09:32), sentimentele si emotiile pot fi reprimate sau imposibil de rostit fata de cei dragi, apropiati sau rude. Moment de uscaciune sufleteasca, de raceala. La unele persoane, poate fi vorba doar de o trecatoare lipsa de chef de efuziuni lirice. Altii pot fi preocupati de natura acestor sentimente pe care le analizeaza la rece si care ii determina sa nu se exteriorizeze. Pentru cei lucreaza intr-un domeniu de creatie sau care presupune un procent de inspiratie artistica (design, arhitectura, decoratiuni interioare, arta gradinilor, constructii) perioada este mai indicata revizuirii unei etape de lucru (corectare, verificarea datelor si precizia informatiilor, finisare, viziune de ansamblu).

Intre dimineata zilei de 10 octombrie si 12 octombrie (pana la ora 15:43), mici surprize la locul de munca (stiri, intamplari, situatii neprevazute etc.).

Din a doua parte a zilei de 12 octombrie pana pe 14 octombrie (ora 18:09), relatiile parteneriale, colaborarile, departe de a se rupe sau de a inceta, il vor sacai, in continuare, pe nativ prin lipsa de determinare a celorlalti, prin interesele unora greu de decelat sau prin confuzia si ambiguitatea situatiei din jurul unui proiect. Riscul de evaluare a contextului ramane o chestiune esentiala, cu atat mai mult cu cat, nativii nu vor fi in cea mai buna forma mentala sau intr-o forma sufleteasca echilibrata pentru a lua deciziile intelepte si in favoarea lor. Daca evenimente vor deveni presante, unii s-ar putea grabi sa spuna “da” sau “nu” unei oferte desi circumstantele si conditiile nu le sunt foarte clare. In aceiasi logica de idei, este bine ca nativii sa nu creada ceea ce aud ca fiind adevarat si nimic din ceea ce (li) se intampla ca fiind definitiv.

Din dupa-amiaza zilei de 14 octombrie, precum si in urmatoarele doua zile, fluctuatii materiale, banesti sau de avantaj personal.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...