Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 08-14 Noiembrie 2014


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08-14 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 08 Noiembrie – 14 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Unele discutii care se pot ivi acum sunt simple schimburi de cuvinte care vor nu vor avea urmari importante (ironii, obraznicii, replici tafnoase etc.). Altele insa, in functie de importanta subiectului abordat sau de locul si rolul in viata nativului din Fecioara, se pot constitui ca niste atacuri dure ori, in cea mai corecta nota astrologica, in provocari.

Forma de manifestare si continutul lor poate fi, dupa caz, doar “murdar”, absurd sau condamnabil. In depasirea acestui context (care nu se epuizeaza o data cu ziua de 15 noiembrie!), un rol hotarator il au varsta, experienta, educatia si mai ales harta natala care poate sa induca, in combinatia cu tranzitele perioadei pe care o analizam, rabdare, autocontrol, superioritate sau metoda.

Probabil ca cei mai vulnerabili astral vor ceda, drept care se vor certa de dimineata pana seara cu oricine ii provoaca. Pe 13/14 noiembrie vor simti un impuls interior puternic de a reactiona autoritar, incercand sa contracareze fronda unor dusmani sau sa limiteze conflictele declansate. Totusi, cei pe care ii “tin baierile” astrale pot avea o initiativa, un comportament sau o reactie demna de admiratie care va produce efectul scontat si necesar intr-o strategie.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...