Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 08 – 14 August 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08 – 14 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 08 – 14 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Semn zodiacal care va fi binecuvantat incepand cu 11 august, zi in care Jupiter, Marele Benefic, va intra in semnul lor natal, ajutandu-i sau protejandu-i pana in septembrie 2016.

Este vorba de asa numita “intoarcere jupiteriana”, intr-un semn zodiacal, eveniment astrologic care se produce o data la 12 ani si care are menirea de a reaseza fiinta nascuta in acest semn zodiacal, pe un fagas normal si adecvat dezvoltarii personale sau readucandu-l pe drumul cel bun daca s-a ratacit prin meandrele vietii pana a pierdut directia.

Efectul acestui tranzit este bogat, complex, profund si la el vom reveni deseori, in analizele noastre, de acum in acolo, de-a lungul unui an. O data intrat in Fecioara, Jupiter face casa buna cu Mercur in domiciliu, pana pe 25 septembrie, ajutandu-i pe cei nascuti in aceasta zodie sa-si administreze cat mai bine propria persoana.

Jupiter le va mai da, imediat dupa debutul in acest semn, sanatate, echilibru si dreapta judecata. Saptamana le poate aduce Fecioarelor o dorinta de lamurire si consolidare interioara, intr-o chestiune de optiune socio-profesionala sau de imagine publica, o capacitate de a vorbi sau de a face fata disputelor publice cu brio (9 si 10 august), de a fi reticenti sau chiar de a se indeparta de o serie de persoane din anturajul lor de prietenei sau colaboratori (11 si 12 august) si un lant intreg de stari organice nu tocmai confortabile in registrul cardiac si vascular, pe 13 si 14 august.

Luna Noua din 14 august va pune in evidenta un gol de autoritate sau nevoia de a se redimensiona si functiona ca fiinta puternica, exemplara prin schimbarea conduitei, a principiilor, a strategiei. Ajutorul discret dar eficient de la cineva important ii poate salva in aceasta perioada de la un esec sau de la o initiativa gresita.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...