Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 07 – 13 Noiembrie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07 – 13 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 07 – 13 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Semn zodiacal care mai este vedeta horoscopului pana pe 7 noiembrie, cand nativii vor putea beneficia si de tranzitul (pe final) al Lunii ce va alcatui o conjunctie intensa, surprinzatoare dar utila cu Venus si Sensul Vietii, la 28 Fecioara.

Astfel, nativii acestei zodii vor putea face un gest util propriei lor existente, in apararea lor sau intr-un mai bun si mai corect plasament al calitatilor lor. Intre 8 si 9 noiembrie par a se ivi zorii unei perioade mai bune din punct de vedere banesc si asta, cu siguranta, din perspectiva planetei Venus care isi face intrarea in acest segment, de unde va crea premize favorabile solutiilor financiare pentru cateva saptamani.

Intre 10 si 12 noiembrie la pranz, cei care s-au nascut in Fecioara sunt pusi din greu la incercare de registrul astral al Scorpionului unde, acum , se aflia in tranzit, si intr-o relatie stransa, Soarele si locotenentul sau Mercur, care numai ipostaze delicate va crea. Fecioarele vor fi provocate sa se pronunte cu privire la o situatie complicata, cu multe “dedesubturi” despre care nu detin toate datele sau despre care, mai grav, au fost dezinformati.

Dialoguri sunt deseori “inveninate”, rod si manifestare al unor relatii de dusmanie sau rivalitate, ce izbucnesc, acum, in vazul lumii. Saptamana proasta, in ansamblul ei, pentru orice tip de examen, si prin conjugarea acestui tranzit cu efectul puternic al Lunii Noi in Scorpion din 11 noiembrie. O incarcatura afectiva poarta si zilele de 13/14 noiembrie cand, sub impulsul unei Lunii in tranzit prin Sagetator, toate blocajele Saturniene de data recenta apar, cu toate consecintele lor neplacute intr-o lumina clara. Evidenta insa nu rezolva situatia ci doar o subliniaza.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...