Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 07 – 13 Martie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07 – 13 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 07 – 13 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

emn zodiacal bombardat de trei si, din 13 martie, de patru planete in zodia Pestilor, care, in opozitie cu Soarele lor natal, structureaza o serie de evenimente, cu logica parteneriala (legate de sot/sotie, asociati, afaceri, litigii).

Aspectul e dublu si poate ca nu atat de intens ca derularea sau concretizarea faptelor cat mai ales apasator, dezamagitor, demoralizat ori chiar intimidant. Puterea de a aborda aceste cauze prin viu grai, prin dialog, are ceva mai multa consistenta dupa 13 martie, cand, Mercur, odata intrat in aceasta casa a VII-a a cerului lor astral, le poate inlesni atat schimbul de idei, cat si o receptare profitabila a argumentelor, punctelor de vedere sau cererilor si pretentiilor formulate de nativi.

Desfasurarea conflictelor mai vechi se poate atenua, macar in forma de manifestare exterioara, chiar daca, pe fond, nu se schimba mare lucru. E ca un fel de respiro, de pauza, intr-un meci tumultuos. Problemele patrimoniale sunt deseori puse intr-o ecuatie exagerata, absurda, abuziva, surprinzatoare sau drastica. Conflictul pare sa se nasca din fiecare petic de hartie disputat. Cauzele sunt multiple.

Uneori nativii din Fecioara se cearta chiar cu copii lor care emit tot felul de pretentii; alteori, disputele sunt provocate ori mentinute, din umbra, de persoane mai putin cunoscute, care lucreaza prin interpusi, generand un fel de razboi al umbrelor. Pe acelasi context astral, dar in alte conditii de viata si destin, alti nativi pot insista si pot obtine beneficii in bani, bunuri sau servicii de la persoane sau institutii.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...