Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 06 – 12 Iunie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06 – 12 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 06 – 12 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 6 si 8 iunie dimineata se pot confrunta cu o serie de schimbari care se produc la locul de munca, pot primi stiri care arunca indoiala asupra trainiciei unor relatii profesionale. In unele cazuri, unele Fecioare scapa ca prin minune de un risc major legat de statutul lor profesional sau de o sanctiune materiala.

O provocare astrala, care s-a conturat din 3 iunie si care va dura pana pe 14 iunie, va pune intr-o ecuatie subreda relatiile matrimoniale sau proiectele de casatorie, ori va destabiliza casniciile bazate pe compromis si suferinte inabusite si toate parteneriale unde persista numeroase motive de nemultumire.

Aceasta opozitie dintre Kiron si Luna Neagra (in casa I a personalitatii Fecioarelor), la grad fix, va primi intre 8 si 10 iunie “contributia” destabilizatoare a Lunii care va accentua aceste discrepante si care va pune in evidenta noi motive de ingrijorare. Conduita nativilor va fi marcata de suparare sau de revolta dar, in mare parte, vor reusi sa se abtina, sa faca fata situatiei onorabil, fara sa declanseze sau sa amplifice conflictul.

In sinea lor insa, constientizand riscurile si pagubele ce ar decurge, se va produce o radicalizare si vor hotari sa gaseasca o rezolvare rapida si decenta. Dinspre dusmanii ascunsi si rivalii neidentificati pot veni atacuri la persoana.

Intre 11 si 12 iunie nativii se pot enerva din cauza complicatiilor care se nasc in jurul unei oportunitati ori al unui beneficiu scontat pe punctul de a fi pierdut, drept care vor fi obligati sa depuna eforturi pentru a salva sau recupera acest avantaj material. Venus va imblanzi multe reactii organice violente ce se pot instala pe fondul muncii, oboselii sau suprasolicitarii.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...