Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 06 – 12 Februarie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06 – 12 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 06 – 12 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ziua de 6 februarie le poate aduce unora dintre cei nascuti in Fecioara un plus de interes pentru relatiile afective dar nu in sensul exuberantei sau destinderii ori ale veseliei ci, dimpotriva, al ratiunii, al logici, al dorintei de a limpezi lucrurile. In relatiile cu copiii, Fecioarele se pot dovedi destul de categorice, reusind sa-si impuna autoritatea paterna sau o directie pedagogica bazandu-se pe puterea de convingere, pe puterea exemplului sau pe o logica “de fier” in fata careia va ceda orice capriciu sau fantezie juvenila libertina.

Intre 7 si 9 februarie (pana la ora 11) preocuparile acestor nativi se concentreaza pe munca, relatii de serviciu mai ales daca, in respectiva institutie, se petrec schimbari, au loc tot felul de evenimente care ii implica si pe ei, direct sau indirect.

Perioada delicata in privinta sanatatii, in acest rastimp, nativii trebuind sa faca fata stresului indus de Luna Noua in Varsator. Contextul este mai important pentru cei cu afectiuni neurologice, vasculare deja instalate. Intre 9 si 11 februarie (pana la ora 12), multe dintre sperantele nativilor de rezolvare discreta, eleganta, diplomatica a unei chestiuni personale (cu sau fara implicare juridica) se cam spulbera ori, cel putin, se dovedeste o constructie subreda.

Moment al reevaluari dar si al unui necesar proces de imbarbatare prin adaptarea la stres. Intre 11 si 12 februarie nu toata lumea va avea parte de efectele acestui tranzit astral care pune intr-o ecuatie periculoasa banii, veniturile, economiile lor sau ale familiei. Este posibil ca multa lume care s-a nascut in acest semn zodiacal sa nu aiba parte de acest tip de stres astral.

Totusi sunt de luat in calcul si o serie de interese divergente ale unor rude, in cazul unor partaje, mosteniri, testamente ori al unor cote parti dintr-un castig ce trebuie dezbatute.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...