Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 06-12 Decembrie 2014


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06-12 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 06 Decembrie – 12 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Semn foarte solicitat din punct de vedere astral. Multe planete pe semnele Crucii Mobile ii transforma pe acestia intr-un fel de sac de box astral.

Spunem asta tinand cont de faza de Luna Plina care se alcatuieste pe directia Sagetator/Gemeni, ambele zodii in cuadratura cu Fecioara si care locuiesc in case esentiale in economia cerului lor astral. Unii pot avea pe 6 decembrie, in special, si pe 7 decembrie, ca o consecinta fireasca a acestei etape, o adevarata zarva in jurul situatiei lor sociale, profesionale, a functiei sau a imaginii publice.

Fara a fi fundamental “rea” sau “proasta”, secventa astrala a acestui moment este subreda, schimbatoare, alunecoasa, periculoasa mai ales prin ceea ce va rascoli. Poate avea reverberatii asupra familiei din care provin, asupra gospodariei, casei sau patrimoniului in general; dar, prin ricoseu ori direct, si asupra familiei constituite printr-o relatie parteneriala sau prin casatorie.

Un factor in plus, de multe ori surprinzator prin turnura sau culoarea pe care o capata o serie de evenimente, provine de la guvernatorul lor Mercur care, desi este o planeta neutra, va trage greul astral intr-o parte sau alta a naturii evenimentului, amplificandu-l sau radicalizandu-l. 12 decembrie zi morocanoasa, apasatoare.

Atentie la rastimpul cuprins intre 10 si 11 decembrie cu privire la evolutia starii de sanatate, mai ales pe axa cardio-vasculara, cu un accent special pentru cei in preajma varstei de 48 si respectiv 60, 72 de ani.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...