Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 06-12 August 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06-12 August 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 06-12 August 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 6 august (pana la ora 20), Luna isi va incheia traseul prin Fecioara, continuand tendintele afirmate cu doua zile in urma, imprimandu-le nativilor o puternica dorinta de stabilitate, de eficienta si de implicare rationala intr-o serie de activitati cu nuanta practica. Prezenta celor doi Benefici in sectorul casei I, in zodia lor, este de bun augur, cele doua planete functionand in chip protectiv. Asta nu inseamna ca se pot rezolva toate chestiunile, mai vechi sau mai noi, aparute in campul relatiilor parteneriale care pot da, in acest rastimp, in clocot, pe fondul numeroaselor aspecte dizarmonice care se stabilesc.

Intre seara zilei de 6 august si 9 august (pana la ora 8 dimineata), posibile solutii de mica importanta in plan banesc sau care opereaza cu sume modeste.

Din 9 august (dupa ora 8) pana pe 11 august, ora 21, provocarea astrala de a vorbi despre lucruri tainuite pana acum (dezvaluiri, marturisiri, afirmatii, etc.) este mare sau , poate, contextul evenimentelor este de asa natura incat nativii sunt fortati sa apeleze la aceasta solutie. Daca nu se pune problema unor astfel de ipostaze, atunci e de retinut ca dialogurile sunt prost aspectate si vulnerabilizate de informatiile si faptele ramase intr-un con de umbra care justifica un fel de a vorbi, de a argumenta, de a formula acuzatii sau de a recurge la artificii lingvistice si stilistice pentru a le sugera. Nu sunt indicate deplasarile, mai ales pe 10 august.

Intre 11 august, seara, si 12 august, tensiuni in familie, intre rude, in casnicie. In cazul unor persoane nascute in zodia Fecioarei, disputele se pot incinge in jurul unui partaj, al unei solutii legale, oficiale care sa consfinteasca dreptul lor asupra unor bunuri materiale sau patrimoniale ravnite sau revendicate si de altii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...