Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 05 – 11 Septembrie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05 – 11 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 05 – 11 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Depinde de varsta, locul si rolul societate, felul in care vor reactiona sau se vor prezenta in mod public, Fecioarele, intre 5 si 6 septembrie. Acesti nativi vor trebui sa se exprime in public, sa faca declaratii ori sa vorbeasca in fata unui auditoriu.

Vor reusi, in cea mai mare parte, sa detina controlul, sa faca fata presiunilor si sa convinga ori sa fie credibili, chiar daca chestiunea de fond care a generat aceasta prestatie este complicata ori dublata de conflicte mai vechi. Intre 7 si 9 septembrie dimineata, o anume crispare se poate produce intre cei nascuti in acest semn zodiacal si prietenii, apropiatii sau colaboratorii lor.

Noaptea de 6 spre 7 septembrie ii poate gasi in toiul unor discutii stringente despre bani, beneficii si avantaje reciproce. O fractura in comunitatea de intentii, o discrepanta in stilul de lucru, in modul de operare al acelora sau o divergenta a intereselor ameninta grupul, structura, colectivul in care Fecioarele desfasoara o activitate, sunt de natura sa-le blocheze reactiile.

Multe dintre intentiile lor nu mai au de ce sa fie rostite iar realitatea insesi ii pune in fata altor decizii sau strategii, de unde si conduita lor care se poate caracteriza prin asa-numitul “pas inapoi” sau amanare. Intre 9 si 11 septembrie (pana la ora 17), unii pot purta discutii discrete si isi vor face planuri de actiune care au o sorti de izbanda iar altii se vor adapta situatiei de data recenta in care sunt pusi, vadind rezistenta nervoasa si determinare.

Totusi, episoadele de enervare si suprasolicitare reprezinta o piedica organica in fata solicitarilor din afara si le pot pune probleme celor care au o sensibilitate sau chiar o afectiune cardiaca. Din dupa-amiaza zilei de 11 septembrie revin la rabdare, metoda si chibzuinta in tot ceea ce vor intreprinde.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...