Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 05-11 Noiembrie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05-11 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 05-11 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 5 si 6 noiembrie (pana la ora 16), stare de indiferenta, raceala in relatiile afective. Parintii vor deveni exigenti, drastici si destul de greu de convins de catre copii sa cedeze intr-o chestiune de educatie. Motivul cel mai frecvent al discutiilor dintre parinti si copii vor fi banii.

Intre 6 noiembrie dupa-amiaza si 8 noiembrie, fluctuatii ale starii de spirit, discrete tulburari ale sistemului nervos, afectare neurologica, mai ales daca unii nativi se confrunta cu o suferinta de moment de natura neurologica sau cu sechelele unui accident vascular.

Pe acest sector, din 9 noiembrie, vigilenta monitorizarii starii de sanatate sau de evolutie a bolii trebuie sa fie sporita, fie direct, de catre Fecioara, in postura de pacient, fie de catre cei apropiati lui, care o pot face mai bine, mai atent sau mai obiectiv, pentru ca, odata intrat in acea zi in casa sanatatii, Marte va crea terenul unor alterari ale starii de sanatate sau al unor accidente.

Intre 9 si 11 noiembrie dimineata, motive dezamagire sau de esec in planul negocierilor si intelegerilor, nativii riscand sa cada victima inselatoriilor, minciunilor sau dezinformarii. Indicat ar fi ca aceste discutii sa fie amanate pentru o perioada mai buna.

In restul zilei de 11 noiembrie (dupa ora 4 a.m.), nehotarare cu privire la o chestiune legata de bani si beneficii; in ciuda dorintei lor de a rezolva o stare de lucruri, tot timpul apare cate ceva care complica si impiedica aplicarea unei solutii.

11 noiembrie se contureaza o zi cand Fecioarele pot fi provocate, induse in eroare, manipulate prin constrangeri sau aduse in stare sa faca declaratii impotriva convingerilor sale. In acelasi rastimp, ar trebui sa se renunte la deplasarile lungi, la sporturile nautice, la excursiile si expeditiile riscante, chiar daca izul aventurii este tentant. Situatiile stupide, ghinioanele sau conjuncturile neobisnuite pot agrava consecintele oricarui alt tip de accident.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...