Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 05 – 11 Martie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05 – 11 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 05 – 11 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 5 martie, nativii vor avea tendinta de a se izola pentru a-si pune gandurile in ordine, fiind cuprinsi de o stare de spirit care ii face putin dispusi sa se veseleasca cu orice chip. Sobrietatea in trairi si sentimente ii mai profunzi, atitudine care le poate aduce beneficii daca desfasoara o activitate ce necesita atentie, rabdare, concentrare, acceptarea rutinei, etc.

Din 5 martie dupa-amiaza si pana pe 7 martie, nativii muncesc, au idei, au solutii, au initiativa, doresc sa depaseasca niste obstacole sau pot face “miscari” interesante, utile lor, in campul muncii: gasirea unui al doilea job, transferul in alta sectie, in alt loc de munca. Speciala va fi perioada 8 – 9 martie care isi va pune amprenta pe casa a VII-a.

Acolo va opera Luna Noua, Eclipsa de Soare dar si multele plante reunite in zodia Pestilor, precum si interventia nou intratului in aceasta casa, adica a planetei Mercur care le va imprima o subtilitate si o abilitate speciala in tot ceea ce tine de relatiile parteneriale.

Totul va avea acum, la ei, un aer distins, rafinat, diplomatic: gesturile, cuvintele, tonul si ideile vehiculate. Vor face impresie buna, vor cuceri si-i vor convinge, mai ales pe cei de curand cunoscuti, cat de destinsi si degajati sunt ei, chiar si atunci cand este vorba de o afacere sau de o chestiune incomoda. Pe acest fundal, Fecioarele pot castiga mult: simpatia, disponibilitatea pentru cooperare, intelegerea sau ingaduinta cuiva.

Toate le vor fi de folos, pe teren scurt sau macar pana la inceputul toamnei acestor nativi. Nu lipsesc nici evenimentele teatrale: despartiri surpriza, asocieri inedite. Doar relatiile intre soti nu sunt favorizate de numeroasele evenimente ale acestei perioade.

Intre 10 si 11 martie, se anunta ambalari pe o chestiune baneasca, cramponarea de un posibil castig sau efortul intens dus pentru a minimiza o pierdere ori a impiedica producerea unei pagube.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...