Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 05 – 11 Decembrie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05 – 11 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 05 – 11 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Planetele in tranzit prin Sagetator deschid, pentru moment, usa evenimentelor care se succed cu rapiditate, pe relatia cu casa “casei” si a familiei din care provin si unde sunt justificate de faza de Luna Plina din 11 decembrie. Uneori, ele pot pleca de la fapte juridice, alteori consecintele acelor evenimente au o legatura directa cu un sector care priveste ordinea, morala, legislatia, justitia. Saptamana incepe cu preocupari materiale, financiare sau legate de locul de munca, dar aspectul muncii este vizat, intre 5 si 7 decembrie dimineata, indirect.

Din dupa-amiaza zilei de 7 decembrie si pana pe 9 decembrie, provocarile perechii Marte/Luna Neagra si Luna sunt legate de felul de a vorbi, de afirmatiile facute, de raspunsurile date, de un intreg context de idei, sentimente si reactii ale partenerilor de dialog care poarta cu ele samburele provocarii, al rastalmacirii, duritatii verbale, al sarcasmului si ironiei muscatoare, pe care cei nascuti in Fecioara nu le pot tolera.

Taxandu-i pe aceia intr-un stil la fel de dur, ei nu vor face decat sa escaladeze conflictele mai vechi, antipatiile mai noi si interesele perene. Intre 10 si 11 decembrie, relatiile cu rudele se vor colora cu diferitele nuante ale reactiilor emotionale firesti.

Din 10 decembrie, Mercur, Guvernatorul lor, isi va incepe stagiul prin semnul de Pamant al Capricornului, insuflandu-le dorinta de a se stabiliza, de a nu se mai lasa dusi de val. O modalitate de a obtine aceasta siguranta de sine poate fi detasarea de cascada aventurilor, de tremolo-ul povestilor de dragoste. Tendinta generala este de a ramane lucizi, cerebrali si obiectivi.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...