Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 04-10 Noiembrie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 04-10 Noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4 si 5 noiembrie dimineata, principiile care stau la baza convingerilor interioare vor trece printr-un proces de consolidare, pe fondul unei viziuni noi, patronate de Luna Plina in Taur, din 4 noiembrie dimineata.

Intre 5 noiembrie, dupa ora 12:26′, si 7 noiembrie dimineata, tendinta de a se afirma, de a “iesi in fata” prin initiative sau posturi publice. Pe 5 noiembrie, la ora 21:19′, Mercur, Guvernatorul Fecioarelor, va intra in zodia Sagetatorului, respectiv in casa a IV-a, de unde va crea, pentru aproximativ trei saptamani, premizele dialogurilor necesare cu rudele pentru a reglementa o neintelegere, prin aflarea si acceptarea adevarului, si pentru a pune capat divergentelor privitoare la comportamentul si mentalitatea lor sau a celorlalti.

Intre 7 noiembrie, dupa ora 12:45′, si 9 noiembrie, la pranz, prudenta si atitudine rezervata fata de unii prieteni sau fata de un grup de cunoscuti caruia ii apartine nativul. Pe 7 noiembrie, la ora 13:39′, Venus va intra in zodia Scorpionului. Tranzitul, din fericire, destul de scurt, le va da tendinta de a critica, de fi vehementi, sarcastici, placerea de a face comentarii cinice, de a manipula informatiile, de a rastalmaci si deforma realitatea. Rastimp defavorabil calatoriilor sau scurtelor deplasari in timpul carora nativii pot suferi pagube materiale sau pot trece din cauza intamplarilor nefericite care ar putea avea loc. Perioada in care Fecioarele vor fi vulnerabile in contextul examenelor si verificarilor, mai ales daca “al cu coada” ii va impinge sa faca un gest vinovat ce va fi imediat descoperit si sanctionat. Pe 9 noiembrie, dimineata, Luna Neagra va intra in zodia Capricornului, respectiv in casa a V-a a sentimentelor si a relatiilor cu copiii.

Intre 9 noiembrie, dupa ora 14:30′, si 10 noiembrie, posibile furii traite in forul interior, sentiment de orgoliu ranit care ii poate impinge, in plan concret, ceva mai tarziu, la revansa.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...