Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 04-10 Martie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 04-10 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 4 martie, calm mental, echilibru in judecata, analiza lucida si practica a problemelor curente de viata.

Intre 4 martie (dupa ora 12:06′) si 6 martie dupa-amiaza, Fecioarele vor trai momente speciale legate de prezenta lor in fata unui public; daca vor fi nevoiti sa se exprime intr-un mediu ostil lor, in fata unor rivali, a unor parteneri de negocieri rau-voitori sau a unor grupuri divergente lor ca vederi politice, economice, culturale, strategice ori juridice atunci, nativii vor desfasura o intreaga strategie de “invaluire” a acelora, de atenuare a discrepantelor, vor opera, cu alte cuvinte, cu “duhul blandetii”, ceea ce, in mare parte, le va reusi, pentru ca planetele din casa a VII-a, ce presupune dialogul cu “partea cealalta”, vor aduce masura, intelepciune, blandete sau diplomatie. Numele lor va “circula”.

Intre 6 martie (dupa ora 14:55′) si seara zilei de 8 martie, Fecioarele vor avea “strangeri de inima” cu privire la unele persoane din cercul lor de prieteni care trec prin momente grele. Fata de altii insa, nativii vor manifesta doar indoiala, prudenta si circumspectie, nefiind dispusi sa coopereze cu ei sau sa se implice baneste in vreun fel. Daca aceia au insa datorii la Fecioare, relatiile se pot inaspri pe fondul tentativei nativilor de a-si recupera banii imprumutati sau datorati.

Intre 8 martie (dupa ora 18:46′) si 10 martie, puternica mobilizare interioara. Fecioarele doresc sa-si ia revansa, sa revina la functiile sau la ipostazele socio-profesionale pe care le-au avut, ori sa se afirme si sa se emancipeze. In vederea acestei re-branduiri personale, ei isi vor cauta aliatii, partenerii si asociatii necesari.

Pe 10 martie, Marte va intra in casa aspiratiilor profesionale si va contribui la aceasta tendinta launtrica, dandu-le o motivatie puternica si o implicare temeinica pentru realizarea scopurilor propuse.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...