Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 04-10 Iunie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Iunie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 04-10 Iunie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4, 5 si 6 iunie (pana la ora 6 dimineata), cea mai solicitata casa astrala va fi cea care le guverneaza ascensiunea profesionala, imaginea publica, succesul personal ori locul si rolul in societate. Pe acest segment se va produce in ziua de 5 iunie faza de Luna Noua, ceea ce poate patrona o schimbare de imagine, de perceptie. Unii pot da lovitura si se pot afirma sau se pot instala in viata publica. Altii pot inregistra progrese mai modeste in activitatea socio – profesionala, dar semnificative si deschizatoare de drumuri pentru evolutia lor ulterioara. Pentru tot ceea ce priveste casa a X-a, Luna Noua in conjunctie cu Micul Benefic nu pot functia decat pozitiv. Dar, in rastimpul amintit, vor interveni si alte conotatii astrale care nu vor fi usor de suportat. Astfel, pentru unii, faza Lunii Noi poate arunca o problema majora pe segmentul familiei, al casei, al averii, al bunurilor patrimoniale de orice fel, detinute personal sau in regim de coproprietate cu rudele de sange. Alteori, prin cuadraturile pe care tripla conjunctie Soare/Luna/Venus o va face la casa I si a VII-a, se pot naste probleme personale ori parteneriale, cu sau fara conotatie juridica ori procesuala.

Intre 6, 7 si prima parte a zilei de 8 iunie (pana la ora 9), se poate anticipa o atitudine rezervata pe care Fecioarele o vor adopta fata de o serie de prieteni sau parteneri intr-o activitate comuna (grup, fundatie, club, asociatie, partid, organizatie, echipa).

Intre 8, 9 si 10 iunie (pana la ora 16), nativii isi vor reevalua fortele, vor croi planuri ambitioase, se vor motiva ori se vor stabilizeaza intr-un program personal.

In restul zilei de 10 iunie (dupa ora 16), se va contura un impuls astral care va functiona si in urmatoarele doua zile caracterizat prin atentie, concentrare pe detalii, rezistenta la efort, dorinta de organizare a timpului si activitatilor, metoda si viziune practica. Mercur, guvernatorul lor, aflat intr-un semn de Pamant, “prieten” cu Fecioara, le va permite sa abordeze pragmatic orice premisa.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...