Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 04 – 10 Februarie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 04 – 10 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4 si 5 februarie (pana la ora 06:45′), calm intelectual, dorinta de a limpezi lucrurile, de a separa subiectivul de obiectiv, capacitate buna de a invata, de a asimila. Pe fond insa, se pot produce si alte procese mentale: revolta fata de o stare de lucruri (mai ales cea legata de locul de munca, schimbari bruste de opinie, atasamente la fel de neasteptate fata de oameni, idei, premize, interese, etc.).

Intre 5 februarie dimineata si 7 februarie (pana la ora 09:03′), nativii vor dori sau vor fi obligati de imprejurari sa fie prezenti in postùri publice, “vizibile”, sa ia atitudine, sa se afirme, sa-si asume riscul (sau sansa!) de a vorbi liber, sa – si exprima un punct de vedere, de a se implica, de a actiona.

Pe 5 februarie, Jupiter va intra in miscare aparent retrograda, in care va ramane pana pe 9 iunie a.c., timp in care va opera, mai brutal sau mai discret, in functie si de restul tranzitelor ulterioare, asupra celor doua case ale banilor, provocand totusi modificari de statut financiar si impunand luarea unor decizii sau schimbarea unor planuri pe termen mediu.

Intre 7 februarie dimineata si 9 februarie (pana ora 11:41′), etapa speciala, ce nu poate fi rezolvata prin ignorare sau prin speculatii si care impune luciditate, maturitate, decizie ferma.

Pe 7 februarie, Mercur va intra in casa a VI-a a cerului astral al Fecioarelor, aducand noutati si schimbari de statut profesional ori, in planul sanatatii, discrete tulburari ale sistemului nervos, tulburari ale circulatiei periferice, fiziologie defectuoasa a bratelor, mainilor si degetelor sau, in sens larg, asociind si influenta Soarelui, prezent in aceiasi casa, la nivelul membrelor inferioare.

Intre 9 februarie dimineata si 10 februarie, nevoia interioara de se ridica, printr-o decizie sau printr-o atitudine, in proprii lor ochi, de a-si spori nivelul de stima.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...