Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 04 – 10 Aprilie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 04 – 10 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Luna Plina si eclipsa din ziua de 4 aprilie vizeaza casele banilor: obtinuti din salarizari sau relatiile cu terte persoane.

Acest moment poate fi luat in calcul pentru un marcat, o cotitura in evolutia unei stari de fapt, dar ea nu construieste o noua realitate materiala, cu exceptia vreunei mosteniri ce apare, ca-n filme, gata–gata sa schimbe viata cuiva, dar aceste beneficii sunt cazuri particulare. Practic, vad mai degraba un risc care se mentine, pentru “corpul fizic” al unor nativi , risc ce provine de la toate legaturile directe sau indirecte cu focul (arsura, incendiu dar si oparire), cu utilajele complicate sau manipulate defectuos, cu mijloacele de transport, cu un comportament nesabuit si imprudent sau cu asumarea unor riscuri fara o pregatire adecvata etc.

Pe 6, 7 si 8 aprilie ar fi indicat sa se abtina sa vorbeasca, sa sustina examene, sa se exprime intr-un fel care poate fi notat sau “taxat”. Zilele de 9 si 10 aprilie le pot aduce situatii incomode create de familia din care provin, disconfort personal cauzat de viata conjugala, de tertipurile partenerilor de afaceri sau ale colegilor cu care interactioneaza in virtutea unui proiect.

Primul impuls al celor nascuti in Fecioara este sa intervina sa faca dreptate, sa readuca lucrurile pe un fagas normal, corect, moral sau eficient. Pentru ca nu vor reusi este bine sa se abtina; sunt prea multi factori negativi la mijloc care se pot intoarce impotriva lor. Jupiter va incepe sa actioneze discret dar eficient in favoarea lor, lucrand la destinul lor cu migala si eficienta. Pentru unii, din 8 aprilie pana la vara, el poate fi si un factor care sa contribuie la vindecare sau insanatosire.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...