Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 03-09 Septembrie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03-09 Septembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 03-09 Septembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 3 si 5 septembrie (pana la ora 15:39′), mici castiguri le vor permite nativilor sa se echilibreze, sa faca plati restante ori chiar sa-si faca o mica rezerva de bani. Din 9 septembrie pe casa a II-a a banilor va intra Jupiter, care, in postura de Mare Benefic, este privit in manualele de astrologie drept “responsabilul cu marile averi”.

Practic, Jupiter, in fiecare an strabate cate un semn zodiacal, fara ca prin asta, totusi, sa transforme 1/12 din populatie in oameni avuti si, tot asa… Dar, in cazul Fecioarelor, aceasta ipostaza este mai clar conturata. Jupiter se va afla in casa banilor obtinuti din munca proprie, prin depunerea unui efort personal, prin valorificarea unei pregatirii sau unor insusiri deci notiunea de avere este oarecum exagerata, pentru ca, doar din munca nu s-a imbogatit nimeni. Dar a putu trai, uneori, bine. Astfel incat, acest aspect ambivalent munca=bani va fi un factor real de stabilitate pentru nativi pana la toamna viitoare.

Intre 5 septembrie dupa-amiaza si 8 septembrie dimineata (pana la ora 04:19′), rastimp in care initiativele publice, prezenta la discutii de orice fel (in particular sau in cadru oficial) sunt subrezite de impulsuri nestapanite, de dorinta de a “ciupi”, de a “impunge” pe cate cineva, fel de a fi care va deranja si nu le va atrage succesul sau simpatia. Grija sa nu pierdeti bani sau obiecte personale la drum, in excursii si calatorii.

Intre 8 si 9 septembrie (pana la ora 15:55′), unii se pot implica in chestiuni simple, de organizare si administrate a bunurilor in casa, (case) gospodarie sau, intr-o alta directie, in relatiile de familie. Reusita acestor tentative este pandita de esec sau de un rezultat partial favorabil. Mercur se va afla in plina retrogradare si, macar atata lucru bun va face, le va induce reticenta necesara inaintea unor decizii sau initiative de moment, mai ales in plan partenerial.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...