Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 03 – 09 Octombrie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03 – 09 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 03 – 09 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 3 octombrie, nativii apartinand acestui semn zodiacal au parte de notorietate, se pot afirma in public, pot avea un succes de imagine pe fondul unor controverse, dispute, contestari sau atacuri.

Cei cu functii, cu raspundere intr-un domeniu social sau profesional vor fi obligati sa faca slalom printre piedici si capcane. Indiferent cum le vor “ocoli”, important este ca ei sa le acorde tuturor atentia cuvenita, reactionand adecvat. Intre 4 si 6 octombrie dimineata, principalele provocari existentiale vin de la la cunoscuti, prieteni, tovarasi de drum.

Aici se pot inregistra tot felul de atitudini reci, indiferente, ostile sau rezervate care nu sunt decat reflexul unor interese divergente ce se manifesta in aceasta etapa, prin gesturi si comportamente elocvente, dar insuficient de puternice pentru a crea si evenimente vizibile. Este vorba mai mult de o stare de spirit pe care o percep ca pe o mare piedica in calea rezolvarii unor situatii incalcite.

Intre 6 octombrie dupa-amiaza si 8 octombrie nativii din Fecioara isi refac tonusul psihic, se invigoreaza, prind curaj si putere. Ziua de 7 octombrie prezinta un grad de risc cu privire la partenerii lor, la conflicte si la intelegerea sau interpretarea unor fapte. Nota generala este de eroare, de exagerare, de rastalmacire.

Pe 9 octombrie o serie de convingeri interioare se consolideaza, atitudinea lor se radicalizeaza si devin nu doar hotarati in demersurile lor ci si eficienti. In favoarea lor, va interveni un eveniment astral care le va permite, pana la inceputul lunii noiembrie, sa deschida usi, sa abordeze eficient o serie de aspecte de viata dificile; este vorba de intrarea planetei Venus in Fecioara care ce le va da un plus de sansa, de noroc si de protectie pentru corpul fizic dar si pentru fiinta lor sociala.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...