Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 03-09 Ianuarie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03-09 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 03 – 09 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

3 ianuarie se poate asocia in cazul unora cu oarecare notorietate dar nu pe un fond relational confortabil. Apar dispute, informatii stanjenitoare, replici care trebuie sa fie nuantate, decizii cu privire la propria persoana sau la familia din care provin ori la cea pe care si-au intemeiat-o prin casatorie, relatii de colegialitate sau cooperare care se leagana…ca un elefant pe o panza de paianjen.

Situatia se poate repeta, in oglinda, pe 9 ianuarie, sau cu o marja de toleranta, in preajma acestei date cu o zi in minus sau in plus. De la sfarsitul saptamanii, Luna Neagra incepe sa formeze un aspect de opozitie cu Neptun, tranzit care va evolua spre o opozitie la grad perfect si care va implica propria lor persoana. Se mai contureaza o serie de ipostaze care se pot petrece fiecare in parte sau, mai rau, toate deodata: despartiri, plecari, dezamagiri, tradari, disconfort partenerial (de tipul “Fecioara deranjeaza pe toata lumea, toata lumea supara o Fecioara”).

Zilele de 6, 7 si 8 ianuarie pot aduce in viata de fiecare zi a unui nativ din Fecioara, preocupari legate de sanatate, de asta data nefiind vorba de stari difuze sau de spaime ci chiar de o problema organica reala.

Cum atunci vor fi cinci planete in opozitie pe cele doua case ale sanatatii este indicat ca medicatia sa fie luata cu precizie si nu doar tinuta pe pervazul ferestrei, prudenta sa fie o conduita constanta iar consultarea medicului la primul semn neplacut de tulburare sa fie luata in calcul. Vizate sunt organele ce tin de sistemul nervos, inima, arterele coronare, sistemul vascular in ansamblu.

Astrologul isi face datoria si indeamna la calm, cu alungarea vigilenta a oricaror factori de enervare si degenerare a lor in certuri si scandaluri violente. Luna Noua isi face salasul pe axa caselor V – XI, smotocind sentimentele si avand tendinta sa arunce la cos tot ce a fost relatie calda de prietenie si solidaritate. In unele cazuri, isi va pune amprenta pe relatiile dintre parinti si copii, aducand ostilitate si ambitii de ambele parti.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...