Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 03-09 Decembrie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03-09 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 03-09 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 3 decembrie (pana la ora 21:44′), universul afectiv nu va fi spectaculos. Multe Fecioare vor fi retrase, tacute, concentrate pe problemele curente, nemultumite de o stare de lucruri careia nu-i pot da de cap. Îngandurarea lor poate fi cauzata si de felul in care se poarta copiii, de relatiile cu partenerul de suflet, de singuratatea cu care se lupta etc.

Din seara zilei de 3 decembrie pana pe 6 decembrie dimineata, se poate vorbi de un soi de trezire, de invigorare sau de “scanteie” care aprinde in mintea lor motivatia de a actiona, de a lua decizii, de a riposta la provocari ori la lipsa de bani care va fi cel mai important motiv de stres.

Din 6 decembrie (dupa ora 06:31′) pana pe 8 decembrie la pranz, regimul relatiilor parteneriale este nesigur, presarat de indoieli si razgandiri si de o parte si de alta. Între soti, mai ales intre cei aflati in conflict, sentimentele sunt amestecate, reactiile imprecise facand, astfel, inutil, orice demers al unui nativ de a pune piciorul in prag.

Pe 7 decembrie, planeta Venus va incepe sa strabata casa a VI-a, legata de sanatate si munca de fiecare zi. Micul Benefic ar trebui sa-i apere de suferinta fizica sau de agravarea unei boli. Datorita ei, cei care, la ora actuala, nu au un loc de munca, pot gasi, pe neasteptate, pana pe 3 ianuarie 2017, un plasament conform pregatirii lor profesionale.

Din 8 decembrie (dupa ora 12:16′) si 9 decembrie, incercarea de a rezolva statutul unor bunuri comune (iesirea din indiviziune, partaj, stabilirea unei sulte, transcrierea unei mosteniri, etc.) se poate realiza, cu greu, dar, totusi, se poate ajunge la liman, cu mare cheltuiala nervoasa, cu certuri, cu amenintari sau chiar cu “mici mostre” despre ceea ce s-ar putea intampla daca nativii nu vor ceda si nu vor face jocul unor rude ori persoane interpuse care-i reprezinta.

Atentie la manevrele ascunse (inscenare, turnatorie, provocare) ce pot avea loc sau ale caror consecinte pot rabufni, la locul de munca, pe 9/10 decembrie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...