Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 02-08 Noiembrie 2019


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 02-08 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 2 și 3 noiembrie, la prânz, emoțiile și reacțiile afective vor fi trăite în același registru ca și în săptămânile trecute. Depinde de vârstă și de împrejurările biografice care pot nuanța sau complica acest traseu dar, pe fond, rămâne valabilă atitudinea prudentă, riguroasă, exigentă și rațională cu care Fecioarele vor aborda orice relație sentimentală mai nouă sau mai veche.

Din 2 noiembrie, planeta Venus se va afla în zodia Săgetătorului și, până pe 26 noiembrie, va influența în chip plăcut raportarea Fecioarelor la tot ceea ce privește familia din care provin (relații, evenimente, responsabilități, comunicare, trăiri).

Micul Benefic va introduce dorința de a crea o ambianță plăcută. Posibile achiziții sau schimbări de peisaj domestic. Unii ar putea vinde sau, de la caz la caz, cumpăra un apartament, un imobil, făcând, ceea ce se cheamă, „o afacere rentabilă”.

Între 3 noiembrie, după ora 13:20′, și începutul zilei de 6 noiembrie, discrete tulburări organice pe fond nervos sau circulatoriu. Motive de alarmă stârnite de informații exagerate, incorecte sau nesusținute de probe de laborator, pe baza cărora un medic avansează o ipoteză, sugerează un diagnostic și indică o terapie. Luați decizii după 6 decembrie, în orice problemă de sănătate care suferă amânare (nu este, de exemplu, o urgență chirurgicală).

Între 6 noiembrie, după ora 01:08′, și 8 noiembrie, la prânz, sensibilitate excesivă la observațiile formulate de un interlocutor: apropiat sau străin, coleg sau partener de afaceri, soț/soție sau dușman. Pentru că, de cele mai multe ori, va fi vorba de provocări menite să-l impresioneze și să-l destabilizeze pe nativ, este bine ca acesta să nu se lase influențat de cuvintele sau afirmațiile tendențioase și jignitoare. Din 8 noiembrie, după ora 13:49′, interese materiale prejudiciate, luptă pentru un drept material sau financiar.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...