Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 02 – 08 Mai 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02 – 08 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 02 – 08 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Una dintre zodiile ce apartin Crucii Mobile care are planete si implicit accente astrale pe cele patru case fundamentale ale hartii cerului lor (I, IV, VII, X), ceea ce inseamna ca au si destul de multe cuadraturi si opozitii. Una este chiar delicata pentru ca ca il implica pe mercur, Guvernatorul lor, in celalalt domiciliu dar in opozitie cu Saturn ceea ce transforma orice forma de comunicare sau transfer de idei si informatii intr-o sursa de nemultumire, ingrijorare asta in afara faptului ca intelegerea partiala ori deformata este, la randul ei, un detaliu ce isi va face simtita prezenta.

Alta opozitie ce aduce confuzie si innegurare este cea construita de Luna Neagra, in chiar semnul lor zodiacal si Neptun, ceea ce ne indreptateste sa atragem atentia asupra multor riscuri ce vin de la partenerii mai vechi sau care pot fi generate de relatii noi pe care le fac, de obicei cu o miza lucrativa, consfintita de un contract sau orice forma de intelegere scrisa. Acestea sunt aspecte general valabile pentru intreaga perioada analizata acum si aici de noi. Aspectele de scurta durata privesc un dialog ce rascoleste lucruri vechi dar care supara.

Multe dintre interventiile unor cunoscuti ocazionali au darul de a supara sau jigni. Uneori acestor nativi le este contestata competenta, eficienta, o anume directie de gandire sau un comportament. Dar, toate acestea, intra la capitolul razboiul nervilor si trebuie tratat ca atare.

Planeta Venus poate aduce mici stabilizari in relatiile parteneriale sau interventia de mica insemnatate (un gest discret) care chiar daca nu rezolva mare lucru face placere. Pe 8 si 9 mai nativii pot da dovada de rigiditate sentimentala si raceala afectiva.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...