Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 02-08 Iulie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 02-08 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 2 si 3 iulie (pana la ora 16:20′), numele lor este deseori vehiculat in public. Contextul poate fi diferit, de la caz la caz: in legatura cu familia, cu sotul sau sotia, cu meseria, cu functia sau cu faptele propriii. Unii pot intampina piedici si opozitii din partea unor aliati sau parteneri care nu le sunt deloc comozi in acest moment, nefiind solidari cu cauza lor sau al caror comportament dau semnalul unui abandon ori al unei despartii iminente. Etapa creeaza situatii de moment “alunecoase”, care daca nu sunt temeinic controlate se pot transforma in derapaje greu de contracarat mai tarziu. Momente delicate in plan personal.

Intre 3 iulie (dupa-amiaza) si 5 iulie (pana la ora 18:30′), relatiile cu fosti prieteni sau cu apropiatii se transforma in secvente crispate. Dialogul surzilor, opacitate, reactii ostile, atitudine refractara fata de tot ceea ce vrea, propune sau face un nativ din Fecioara.

Atentie ce vorbe se rostesc (mai ales la subtextul lor) sau ce intentii se contureaza pe 4 iulie, cand va avea loc faza de Luna Noua in Rac in privinta acestor relatii inter-umane. Si, din nou, atentie la blocajele care pot compromite o situatie prin radicalismul pozitiilor pe care le adopta persoanele din anturajul nativilor, pe 8 iulie.

Intre seara zilei de 5 si 7 iulie, in mintea si in sufletul nativilor se pot naste multe ganduri alimentate de revolta, patima, suferinta. Acest tip de “incatusare” ii obliga sa aleaga intre formele de manifestare radicala sau discreta. Dar, atunci, diplomatia nu va fi punctul lor forte.

Pe 8 iulie, vor fi mai calmi, mai rabdatori, mai chibzuiti in reactii si mai atenti la detaliile evenimentelor care se petrec in preajma lor. In acest noian de provocari, vor exista, in acea zi, una sau doua persoane care ii pot sfatui in chip avizat, ii pot ajuta cu competenta sau calitatile lor personale pentru a preveni sau contracara sicanele si opozitiile relationale cu care se confrunta. Principalul este ca Fecioarele sa-i asculte si sa le inteleaga corect mesajul. Momentul-cheie de incercare si riposta in preajma orei 11 dimineata.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...