Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 02-08 Decembrie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 02-08 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 2 decembrie, idei contradictorii, revolta a mintii fata de situatiile percepute de catre nativ ca o presiune morala sau o constrangere exercitata asupra constiintei de a face si de a accepta idei, solutii si initiative cu care, pe fond, nu sunt de acord. Dialoguri dificile, marcate de crispari si reticente. Incapacitatea de a fi sinceri si deschisi ii va obliga pe nativi sa-si mascheze adevaratele convingeri prin strategii de „invaluire” si abatere a atentiei ori, in absenta argumentelor, a diplomatiei si a experientei necesare sa dea frau liber sarcasmului si ironiilor muscatoare cu intentia de a intimida si „inchide gura” unora si altora.

Intre 2 decembrie, dupa ora 23:21′, si 4 decembrie seara, nativii trebuie sa tina cont depremizele vietii publice. Luna Plina in Gemeni, care se va produce in ziua de 3 decembrie, ar putea marca inceputul ori sfarsitul unor temeiuri in care interesele de familie se vor amesteca, deloc productiv, cu dorinta lor de afirmare, de putere sau de notorietate.

Intre 4 decembrie, dupa ora 22:37′, si 6 decembrie seara, tendinta de izolare fata de un prieten sau un grup de cunoscuti, reticenta si pas inapoi (desolidarizare, respingere) a felului in care aceia traiesc, gandesc si actioneaza.

Intre 6 decembrie, dupa ora 22:38′, si 8 decembrie, dorinta de a „schimba foaia” fata de unele rude va fi motivata de interesele materiale puse in joc sau de situatiile care vizeaza patrimoniul comun al familiei. Relatia armonica intre Jupiter si Neptun le poate impinge pe Fecioare sa-si faca idei cu privire la un posibil parteneriat (casatorie) ori la o asociere care va contine un viciu de gandire, fiind calate pe un interes personal (egoist, individualist). Aceasta cultivare a iluziilor, in ciuda realitatii, ii poate determina sa faca promisiuni hazardate, fanteziste, lipsite de obiectivitate si de o baza logica care vor alcatui „sperantele desarte” de mai tarziu.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...