Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 02-08 Aprilie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 02-08 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 2 si 3 aprilie, nativii se pot confrunta cu unele surprize care pot fi de ordinul stirilor si informatiilor care le parvin cu privire la masurile organizatorice ce vor fi luate la locul lor de munca. Tranzitele perioadei pot induce stari de nervozitate si neliniste; unele pot avea o baza reala, fiind asociate cu realitatea tumultuoasa din jurul lor; alteori, insa, ele pot fi doar niste stari subiective.

Intre 4 si 6 aprilie dimineata (pana la ora 10), evolutia unor directii de viata personale sau colective justifica si alimenteaza, in perspectiva, norii negri ai ingrijorarii. Cele doua Noduri Lunare de pe axa Fecioara/Pesti, indica premiza unor evenimente importante pentru destinul lor, al partenerilor de viata sau al afacerilor si constructiilor personale bazate pe contracte.

Pe acest fond incarcat si riscant, evolutia proceselor, anchetelor, conflictelor, negocierilor, tentativelor de a se ajunge la un acord este pandita de surprize, de exagerari sau de ignorarea unor principii si adevaruri.

Din a doua parte a zilei de 6 aprilie pana pe 8 aprilie dimineata (ora 10), cand se va produce si faza de Luna Noua (7 aprilie), axa celor doua case ale banilor devine dominanta in ansamblul preocuparilor cotidiene. Fireste, nu toate Fecioarele vor fi afectate dar, cu siguranta, vor fi destule persoane nascute in acest semn zodiacal obligate sa tina cont de schimbarile care se vor produce in regimul banilor si beneficiilor ce le revin.

Evenimente care se pot produce in aceste doua sectoare vor avea un caracter brusc, neobisnuit, luandu-i atat de tare prin surprindere incat acestia vor trai un moment de blocaj in asimilarea si evaluarea noutatilor cu care se confrunta.

Pe 8 aprilie, dupa ora 10 dimineata, se va instala o binefacatoare perioada de revenire la logica si ratiune, necesara pentru a lua cele mai utile si intelepte decizii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...