Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 01-07 Octombrie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01-07 Octombrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 01-07 Octombrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 1 si 2 octombrie, pana in jurul orei 23, preocupari de ameliorare a unei situatii financiare. Din 7 octombrie Mercur, o planeta care isi exercita virtutile in mod fericit in privinta castigurilor si speculatiilor, va intra in Balanta, in sectorul casei a II-a a banilor castigati din efort propriu si va contribui, alaturi de Jupiter, la instaurarea normalitatii in privinta platilor si incasarilor.

Intre sfarsitul zilei de 2 si 5 octombrie, pana la ora 11:30, mecanismul astral nu-i va avantaja pe cei nascuti in Fecioara pentru ca le va induce chef de cearta cu tot felul de persoane mai putin importante in economia relatiilor personale. Mai bine zis, isi vor pune mintea cu cine nu trebuie, fapt de pe urma caruia nu vor avea de castigat, ba mai mult, isi vor pierde timpul si energia cu dispute sterile cu persoane sub nivelul lor.

Nici drumurile nu stau sub un auspiciu mai bun; indicat ar fi, sa le amane. Daca totusi se va porni la drum, e nevoie de atentie sporita si distributiva: micile detalii pot provoca marile necazuri. Din a doua parte a zilei de 5 pana pe 7 octombrie, unele persoane ar putea incerca sa faca ordine in relatiile de familie.

Dar, pentru ca sperantele de reusita vor fi slabe, mai bine si-ar indrepta atentia spre relatiile sentimentale sau spre relatiile cu copiii. Sfarsitul zilei de 6 octombrie si inceputul zilei de 7 octombrie ii va pune in fata unei ipostaze astrale speciale: o dubla cuadratura, la grad perfect, “in pereche”, alcatuita de Jupiter (6 Balanta) si Soare (14 Balanta) cu Marte (6 Capricorn) si Pluton (14 Capricorn), pe directia caselor II/V.

Fundamental, contextul este delicat; practic, el poate constitui o provocare utila. De exemplu, sa sacrifice niste placeri sau niste capricii pentru a se dedica unui proiect menit sa le aduca un venit pe termen scurt, un efort financiar rezolvat prin valorificarea unei calitati personale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...