Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 01-07 Noiembrie 2014


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01-07 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 01 Noiembrie – 07 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Una dintre dimensiunile astrale ale saptamanii ce tocmai s-a incheiat se perpetueaza si in perioada 1-7 noiembrie, ba chiar, la un moment dat, se amplifica. Casa a III-a nu e locuita in aceste zile de planete care sa asigure invatarea lesnicioasa si comunicarea confortabila.

De aici o prima concluzie: scolarii, studentii si chiar tinerii care, fie intr-o forma organizata institutional (scoala, facultate, institut superior) fie pe cont propriu, sunt obligati sa invete sau sa sustina probe, examinari nu primesc suport astral. Enervarea, plictisul, lipsa de entuziasm ii fac pe unii sa sara peste capitole, sa nu consolideze cunostintele acumulate in graba si fara metoda.

De aici riscul de fi notati insuficient pentru a promova o etapa de verificare sau chiar de a rata un concurs. Necuratul ii va impinge pe unii sa recurga la toate tertipurile: de la banala si naiva copiere pana la metodele mai sofisticate.

Sanctiunile nu vor intarzia. Dialogul interuman e pandit de incapacitatea celor nascuti in Fecioara de a se abtine. Nu sunt ei linistiti daca nu zic cuiva, ceva, asa… pentru racorirea sufletului. Pentru “racorire” orice ar fi mai indicat: un dus, o inghetata, o plimbare decat un dialog in raspar.

Razboiul cuvintelor nepotrivite se intensifica pe 6 si 7 noiembrie atingand, in functie de varsta, experienta de viata si educatie, cote periculoase. Poate ca nici cei din alte zodii nu ar trebui sa se puna la mintea lor si sa le dea apa la moara.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...