Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 9-15 Decembrie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 9-15 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 9-15 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 9 si 11 decembrie dimineata, nevoia de a pune ordine in ganduri, planuri de viata, atasamente, convingeri; unele dintre acestea vor fi analizate cu multa atentie inaintea luarii unei decizii importante privitoare la stilul de viata sau la dezvoltarea profesionala. Chiar daca nativii vor tine cont de sfaturile unor prieteni, totusi, ceea ce va conta va fi concluzia la care vor ajunge pe cont propriu, printr-un efort de gandire din care vor elimina orice urma de sentiment(alism).

Intre 11 decembrie, dupa ora 07:01′, si 13 decembrie dupa-amiaza, posibila “cale de mijloc”, ca solutie de moment, pentru activitatea socio-profesionala. Ipoteza se poate manifesta printr-o discutie de principiu, o consultare, o tatonare abordata fara prea multa speranta si fara cheful de a lua in serios oferta sau varianta intrezarita. In calea acceptarii ei se vor ridica conditionari subiective, nascute din simtul datoriei fata de casa, rude, familie.

Intre 13 decembrie, dupa ora 15:59′, si 15 decembrie, relatia cu un prieten poate cunoaste o clipa de tristete, de regret, de dezamagire ori de nemultumire in functie de ceea ce genereaza acela, conditionat la randul lui, de factori perturbatori care il pot face sa spuna ce nu trebuie sau sa se poarte intr-un fel care-i va displacea Capricornului. Starea de stres relational instaurat o data cu intrarea planetei Marte in Scorpion va dura, cu intensitati diferite, pana la sfarsitul lunii ianuarie 2018. Necunoscutul, insa, lucreaza si pentru ei. In cazul celor nascuti in Capricorn, se poate vorbi de o bogata activitate (sau doar de o preocupare, ingrijorare, ingandurare) cu miza legala, juridica. Poate fi vorba de acte, conflicte, evenimente care nu pot fi rezolvate decat in si prin aplicarea legii. Saturn le poate oferi o solutie sau, invers, singura solutie oferita de influxurile acestei planete este sa se recurga la textul legii, acesta sa fie acceptat dar si cunoscut in profunzime.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...