Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 8-14 iulie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 8-14 iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 8-14 iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 8 si 10 iulie dimineata, planul vietii personale este cel mai important segment astral din ansamblu hartii cerului acestor nativi. Tot ce tine de asocieri, contracte, scrise sau verbale, personale sau oficiale, relatii de afaceri, rivalitati sau procese reprezinta un factor de stres pentru Capricornii care nu-si gasesc linistea sub impactul unor opozitii dure, ale unor planete denumite “malefice” la care se va adauga, in ziua de 9 iulie, faza Lunii pline produsa in sectorul zodiacal natal, ceea ce va da axei caselor I – VII o importanta majora, acum, si, mai tarziu, prin consecintele pe care le va genera. Ar mai fi de subliniat relatia speciala pe care aceste configuratii o fac, tot in registrul astral negativ, cu Uranus, aflat in casa familiei si a patrimoniului, pe care o bombardeaza cu impulsuri, diferite ca semnificatie si intensitate, dar care, de la caz la caz, pot lua aspectul confruntarilor responsabile dar si al unor ciudate imposibilitati de a demonstra si apara un interes. Premiza judecatii, a dreptatii sau a legitimitatii, deocamdata, e in umbra.

Intre 10 iulie, dupa ora 08:35′ si 12 iulie, dupa-amiaza, efort urias de fantezie si imaginatie in ideea “de a face bani”. Dinspre munca sau dinspre casa rolului social, se poate aprinde o lumina ce trebuie cercetata indeaproape.

Intre 12 iulie, dupa ora 18:52′ si 14 iulie, mica escapada menita sa relaxeze, intalnire placuta, vizita a unei persoane simpatice, dialog linistitor. Cei care se vor prezenta la examene par a fi ocoliti de ghinion. Cei doi Benefici lucreaza, mai modest sau mai spectaculos, pe casa muncii, a salarizarii, a veniturilor din activitati profesionale si pe casa functiei si a imaginii; unii ar putea fi propusi pentru a primi ranguri si demnitati,in institutii de prim rang. Totusi, nu aceasta este saptamana in care sa acceptati sau sa refuzati propunerea. Amanati, raspunsul definitiv, pentru perioada 15 – 20 iulie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...