Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 8-14 Aprilie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 8-14 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 8-14 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 8 si 9 aprilie dupa-amiaza, Capricornii vor incerca sa ramana lucizi, obiectivi, sa nu se lase dusi de sentimente pe cararile ascunse ale complicatiilor afective. Comunicarea cu ei va fi destul de comoda, pentru ca nativii vor aborda un ton prietenos, vor manifesta o atitudine omenoasa, calda, plina de respect si intelegere fata de partenerul de dialog. Deplasarile de scurta durata sau pe distante mici (escapade, excursii, vizite) vor fi placute, recreative sau profitabile din punct de vedere educativ, cultural, permitand imbogatirea universului de cunoastere, delectare, bucurie sufleteasca. Perioada in care pot obtine aprobari si derogari prin felul delicat si convingator prin care isi vor expune si sustine cauza, facand o impresie frumoasa, starnind compasiunea sau, dupa caz, admiratia.

Intre 9 aprilie, dupa ora 15:35′ si noaptea de 12 aprilie, rastimp solicitant, involburat de apele unor evenimente care privesc, in functie de biografia si problematica personala a fiecarui nativ, viata publica, functia, cariera, numele sau familia, casa, averea, patrimoniul. Uneori, in cazuri rare, pot fi lovite de aripa Lunii Pline din Balanta, care se va produce in ziua de 11 aprilie, pe axa caselor IV – X, ambele registre existentiale. Pentru acesti nativi insa, opereaza cu o putere si o semnificatie sporita, si un Careu in T, cu varful de descarcare al acestei tensiuni astrale in Capricorn, prin intermediul planetei Pluton, ceea ce imprima o nota profunda, de eveniment cu rezonanta esentiala in viata lor.

Intre 12 aprilie, dupa ora 01:42′ si 14 aprilie la pranz, sentimente de ingrijorare nascute, pentru parinti, din felul in care se poarta copilul lor. Fapt sporit si de traseul planetei Mercur care, devenind retrograda din 11 aprilie, le va introduce indoiala si nesiguranta in suflet. De aceea, pentru moment, nu stiu cum e mai bine sa procedeze.

Din 14 aprilie, dupa ora 13:27′, meditatie asupra unui plan de actiune.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: