Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 7-13 Octombrie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 7-13 Octombrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 7-13 Octombrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale noptii de 7 octombrie, unii nativi se pot resimti de pe urma intamplarilor care le-au marcat in chip neplacut relatia cu rudele.

Intre 7 octombrie, dupa ora 02:56′, si zorii zilei de 9 octombrie, sentimente stabile, echilibru emotional sau “tarie de caracter” in fata unor capricii si rasfaturi practicate de copiii sau iubitii lor care incearca sa profite de slabiciunea si ingaduinta lor.

Intre 9 octombrie, dupa ora 04:45′, si dimineata zilei de 11 octombrie, discutii in contradictoriu la locul de munca, putin cam multa barfa si zvonistica in care, indicat ar fi, ca acesti nativi sa nu se amestece. Capricornii trebuie sa ramana fideli principiilor care le-au fost insuflate prin educatie, experienta de viata sau prin intermediul modelelor pe care le-au avut in anii formarii lor profesionale.

Pe 10 octombrie, la ora 17, Jupiter va intra in zodia Scorpionului, semn pe care il va strabate pana pe 8 noiembrie 2018. Marele Benefic va incepe sa tranziteze casa prietenilor, a relatiilor cu acei cunoscuti de care sunt apropiati prin gusturi si inteerse sau proiecte comune, altele decat asocierea in afaceri. Prezenta lor nu le va aduce bucurii si satisfactie ci dimpotriva, inselatorii si dezamagiri cu privire la caracterul si onestitatea acelora de unde si nevoia ca, de la inceputul acestui tranzit, pe parcursul intregii perioade 2017/2018, cat va dura acest tranzit, nativii sa fie atenti, prudenti si vigilenti pentru a nu le permite acelora sa-si “faca jocul”.

Intre 11 octombrie, dupa ora 06:39′, si dimineata zilei de 13 octombrie, perioada rigida ca influenta astrala. Capricornilor nu vor avea supletea si dibacia necesara pentru a naviga printre conditionarile care ii inconjoara, reactionand fara menajamente.

In restul zilei de 13 octombrie, dupa ora 09:41′, o chestiune de orgoliu, de demnitate, de vanitate sau de principiu ridicat la rangul de norma le va guverna deciziile sau felul de a se purta.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...