Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 7-13 Ianuarie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 7-13 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 7-13 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 7 si 8 ianuarie, calm si stabilitate, impacare interioara si armonie intre parinti si copii sau intre perechile care se iubesc. Tentatiile vor pune stapanire pe Capricorni si, fara ca acestia sa se dedea la excese, nu se vor refuza un fel de mancare gustos (din care vor cere si a doua portie, de la o prajitura sau de la un pahar de vin). Placerile trupului unui trup bine ingrijit (bai, masaje,cosmetica, etc.) vor insemna mult, in acele zile, pentru bunastarea lor interioara.

Intre 9 si 10 ianuarie, vartej de informatii contradictorii, unele adevarate, altele false sau exagerate, cu privire la locul lor de munca, la eventualele modificari care ar surveni pe fondul unor schimbari majore care nu stau in puterea lor sa le influenteze. Discrete disfunctii legate de fiziologia aparatului loco-motor, de musculatura si osatura bratelor (inclusiv coaste, stern, clavicula) sau tulburari de circulatie periferica.

Intre 11 si 12 ianuarie, preocupari legate de sot-sotie, de bunul mers al casniciei, Negocierile insa se vor desfasura intr-un chip nemultumitor) unii lipsesc de la dezbatere, timpul e prea scurt, intervin urgente care intrerupt discutia de baza, lipseste documentatia necesara etc.).

Pe 12 ianuarie Mercur va reveni in zodia Capricornului in care s-a mai aflat cu cateva saptamani in urma, inaintea intrarii planetei in miscare aparent retrograda. Acum va sta in acest semn pana pe 7 februarie si le va da nativilor puterea de a analiza corect, de a evalua riguros o situatie, de a privi clar lucrurile, de a lua deciziile utile cu minimum de efort sau de cheltuiala, Mercur va actiona in special asupra mecanismelor lor de gandire.

Pe 13 ianuarie, motiv de bucurie cu privire la rezolvarea unei chestiuni patrimoniale ori macar siguranta ca aceasta se vor rezolva repede. Careul planetelor din casa a III-a va duce stropul de sensibilitate si intuitie necesara contracarand peisajul riguros creat de planetele din Capricorn.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...