Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 6-12 Mai 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 6-12 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 6-12 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 6 mai, pana spre seara, va continua procesul mental inceput cu doua zile in urma, de limpezire a ideilor, de clarificare a unei strategii de viata, pe fondul multor oscilatii anterioare, al nesigurantei de sine sau al lipsei informatiilor necesare. Capricornii vor dori sa-si precizeze o serie de notiuni necesare pentru a actiona in deplina cunostinta de cauza.

Intre 6 mai (dupa ora 21:21′) si 9 mai dimineata, pentru unii, majore vor fi chestiunile ce privesc cariera, profesia sau functia. Se va pune problema sa-si consolideze statutul actual sau sa evolueze. Pentru altii, ar putea fi vorba de un efort continuu, deseori, sub presiunea urgentelor si a termenelor-limita , de a pastra un patrimoniu personal sau familial. In acest ultim sector, vor aparea tot felul de informati, se vor petrece tot felul de mici intamplari care nu vor avea vreo semnificatie anume in chestiunea de baza. Va fi multa pierdere de timp si abatere a atentiei pe fleacuri, in sectorul familie, avere, relatii cu rudele. Nota generala este de stres, de supra-solicitare, de nerabdare.

Intre 9 mai (dupa ora 08:21′) si seara zilei de 11 mai, Capricornii ar trebui sa acorde o atentie speciala prietenilor, cunoscutilor sau persoanelor in a caror vecinatate au activat sau cu care si-au petrecut o parte de timp (de viata?), desfasurand activitati comune sau alaturi de care s-au distrat si s-au bucurat de viata. Luna Plina in Scorpion, din 11 mai, ora 00: 42, le va pune, insa, aproape pe toate, in criza. Mai intai va fi vorba de o criza generata de aflarea adevarului, apoi va fi vorba de o criza de constiinta. Capricornii vor decela nuante fine in noianul acestor relatii personale si le vor trece prin filtrul criteriilor lor actuale.

Intre 11 mai (dupa ora 20:00′) si 12 mai, posibile mici suferinte trecatoare legate de disfunctiile aparatului loco-motor provocate de tulburarile functionale ale sistemului nervos sau vascular.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...