Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 6-12 Ianuarie 2018


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 6-12 Ianuarie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 6-12 Ianuarie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 6 si 7 ianuarie, la pranz, nativii vor avea un fel aparte de a cobori cu picioarele pe pamant, atat din perspectiva unor iluzii care vor fi adaptate la conditiile de viata ale momentului cat si din prisma unor nemultumiri si stari de spirit efervescente care vor fi ajustate, temperate, controlate mai ales prin raportarea lor la o premisa de evolutie fireasca si nu la una alarmista.

Intre 7 ianuarie, dupa ora 14:15, si 9 ianuarie seara, discutie care poate deschide o perspectiva pozitiva asupra carierei, motiv pentru care cei nascuti in Capricorn se vor pregati mai ales sufleteste la o schimbare sau la analiza unei variante/alternative profesionale desi, pe fond. Acea ipoteza ridica numeroase probleme profesionale (timp, efort personal fizici si/sau psihic, nevoia de completare a cunostintelor prin deprinderea unor noi abilitati de lucru sau pentru obtinerea unor competente si, mai ales, pentru acreditarea lor oficiala, sacrificarea vietii personale, limitarea timpului necesar cresterii copiilor, etc.).

Intre 9 ianuarie, dupa ora 22:06, si 12 ianuarie dimineata, relatiile cu prieteni vor evolua in nota deja stiuta, cunoscuta si analizata de noi, in ultimele saptamani, adica cea a vulnerabilitatilor potentiale. Pe 11 ianuarie, Mercur va intra in zodia Capricornului, in casa a I a personalitatii lor si se va alatura celor patru planete aflate in tranzit prin Capricorn. Nota fundamentala a acestei secvente astrale speciale va fi de suprasolicitare, de aglomerare a evenimentelor importante care ii vor solicita din plin, dandu-le nativilor senzatia, deloc falsa, ca sunt hartuiti de viata. Mercur le va da capacitatea de a rezista in acest tumult, impiedicandu-i sa-si “piarda capul”, si ajutandu-i sa vada corect realitatea ori sa identifice adevarul intr-un noian de ipoteze.

In restul zilei de 9 ianuarie, dupa ora 09:05, ganduri si planuri legate de o chestiune oficiala cu tenta juridica sau legala.

Sursa: Ziarul Libertatea



Mai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...