Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 5 – 11 Octombrie 2019


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 5 – 11 Octombrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 5 – 11 Octombrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 7 octombrie, după ora 06:43′, și seara zilei de 9 octombrie, mici surprize sau evenimente în plan financiar. Aceste încurcături sau situații speciale pot fi generate de comportamentul deranjant sau chiar incorect al unui prieten, de nevoile speciale ale creșterii și educării copiilor sau, la limită, de pretențiile ridicate de o persoană dragă lor.

Pe 8 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și va introduce o notă de risc în relațiile cu un prieten sau cu un grup de cunoscuți care le pot oferi surpriza unei lipse de caracter sau de seriozitate în abordarea proiectelor comune: îi „lasă baltă” sau îi lasă să continue, singuri, o activitate, după ce au constatat că li se cere un efort personal și profesional prea mare ori că nu au nimic de câștigat de pe urma acelei activități. Cel născut în Capricorn va evalua situația și se va decide până la 1 noiembrie a. c., iar ca să găsească cele mai inteligente soluții de ieșire din criză va dispune de un răgaz până la începutul lunii decembrie a. c.

Între 9 octombrie, după ora 19:06′, și 11 octombrie, fel de a vorbi ambiguu, ceea ce nu e specific nativilor dar, pe fondul atâtor provocări pentru care nu au răspuns, această abordare evazivă și diplomatică, poate fi o soluție delicată.

Atenție, întreaga săptămână, la aspectele rigide, riguroase sau categorice care privesc munca, funcția, imaginea publică. Celor care doresc să facă o carieră rapid contextul le poate oferi, dacă insistă, o formulă dar, pentru a fi onorată, ea va trebui luată „la pachet” cu sacrificiile pe care ar trebui să le facă în plan familial, domestic, patrimonial sau strict personal (muncă, efort, oboseală, solicitare, timp liber și/sau sănătate).

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...