Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 5-11 August 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 5-11 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 5-11 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 5 si 6 august dupa-amiaza, in fata multor carente relationale si parteneriale, Capricornii se vor imbarbata, incercand sa-si faca curaj si sa ramana demni iar aceasta situatie stingheritoare se poate combina cu elemente disfunctionale ce provin de la rude ori din cariera. Conflictele si toate formele de confruntare publica (reclamatii, anchete, procese, audieri) se vor desfasura pe un fond accentuat de stres si rea-vointa. Contextul se va relua, cu particularitatile de rigoare ale momentului, din 11 august, pentru alte cateva zile.

Intre 6 august, dupa ora 15:16′, si 8 august, ora 23:56′, surprize banesti. Unele tin de domeniul financiar, altele de domeniul strict salarial dar, pentru ca pe 7 iulie se va produce Luna Plina in Varsator, care va controla casa a VIII-a, este de anticipat ca cel mai incercat sector al acestei perioade va fi cel al banilor, bunurilor si avantajelor sau beneficiilor materiale ori “in natura” care rezulta din relatia nativilor cu terte persoane sau cu institutiile statului. Nu sunt excluse situatiile-surpriza in acest sector de viata si activitate. Pentru ca, pe axa celor doua case ale banilor (a II-a si a VIII-a), pe care va actiona Luna Plina, se afla si Nodurile Lunare, forma de manifestare a acestor evenimente poate sa aiba o forta speciala de impact, uneori chiar de destin; ea poate reprezenta apogeul evolutiei unei stari mai vechi de lucruri sau poate introduce actuala secventa intr-un ciclu solunar de un an.

Intre 9 si 11 august dimineata, comunicare bazata de consultare, invatare, perfectionare a cunostintelor ori pentru lamurirea nativilor intr-o chestiune de ordin practic. O proiectata excursie in strainatate ori plecare pe termen lung se amana sau se contramandeaza.

Din 11 august, dupa ora 08:27′, enervari si discutii legate de modul de organizare sau de executare a unor treburi gospodaresti cu rudele sau cu strainii angajati sa le execute.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...