Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 31-06 Ianuarie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 31-06 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 31-06 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale zilei de 31 decembrie, daca nu vor dormi la acea ora, nativii vor fi obositi si morocanosi. In ciuda zilelor destinse, de sarbatoare si vacanta, gandurile legate de casa, familie, patrimoniu, rude sau de functia si rolul lor In societate Ii framanta si pe fondul multor contradictii din ultimele saptamani Incearca sa gaseasca o solutie care sa le confere stabilitate profesionala.

Intre 31 decembrie (dupa ora 03:29′) si 2 ianuarie la pranz, mici probleme financiare care Ii vor lua pe nepregatite.

Intre 2 ianuarie, dupa ora 11:58′, si 4 ianuarie, pana la ora 18:20′, contrar firii lor sobre, Capricornii se vor bucura, vor veseli sau Incantati de momentele speciale pe care le traiesc. Ele pot proveni de la mai multe situatii de viata: calatorii care le deschid noi orizonturi de cunoastere sau la capatul carora au revelatia unor adevaruri, Intalniri placute si utile cu oameni deosebiti, cu care pot vorbi pe placul inimii lor, despre aspectele majore ale vietii, cu care pot Impartasi impresii comune despre arta, cultura, filosofie sau religie sau un succes personal care tine de imaginea publica.

Din seara zilei de 4 ianuarie pana pe 6 ianuarie, situatia se va schimb Intrucatva si nu va fi vorba neaparat de evenimente noi cat mai ales de situatii mai vechi care se reactiveaza sau care se acutizeaza. Aspectul astral care le patroneaza este unul major de aceea locul si rolul acelor evenimente In viata nativilor va fi unul mare care nu va putea fi ignorat sau tratat cu superficialitate.

Axa vietii profesionale, a demnitatilor publice, a succesului si, de cealalta parte, a parintilor, a locuintei personale, a patrimoniului este suprasolicitata astral si ea se va prelungi, ca stare de criza pana, la sfarsitul lunii septembrie 2017, cand toate aceste probleme se vor Incheia.

Mercur va intra pe 4 ianuarie In casa planurilor ascunse si le va da posibilitatea Capricornilor sa finiseze sau sa se stabilizeze Intr-o strategie de viata.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...