Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 30-06 Noiembrie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 30-06 Noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In noaptea de 30 septembrie, concentrare pe probleme personale. Mercur va intra in zodia Balantei, desfasurand o utila si nuantata sustinere astrala in privinta eficientei exercitarii curente a atributiilor de serviciu si a prerogativelor functiei sau, in cazul celor carora li se contesta felul in care au gestionat puterea si/sau autoritatea cu care au fost investiti si care se afla in “ochiul ciclonului”. Totusi, pentru alti nativi s-ar putea vorbi, in urmatoarele doua saptamani, de succes, de valva in jurul numelui lor.

Intre 30 septembrie, dupa ora 07:41′, si 2 octombrie dupa-amiaza, incercari de a gasi solutii la chestiunile financiare sau materiale.

Intre 2 octombrie, dupa ora 17:27′, si sfarsitul zilei de 4 octombrie, posibile modificari ale starii de spirit (dezamagire, reticenta, prudenta, dezacord de idei, renuntarea la un proiect, abandonul unei convingeri) si, implicit, ale discursului public, provocate de informatiile de ultima ora care au loc intr-un sector de activitate asupra caruia nativii sunt chemati sa se pronunte oficial.

Intre 4 octombrie, dupa ora 23:40′, si 6 octombrie, motive de disputa cu rudele dar, totodata, si efort de mentinere a calmului in problemele importante de viata pe fondul unor conflicte sonore sustinute sau generate de opozitia Jupiter/Uranus care ar putea introduce o surpriza in evolutia unui conflict mai vechi si care i-ar obliga pe nativi sa se replieze din mers.

In seara zilei de 5 octombrie va avea loc faza de Luna Plina in Berbec, pe axa familiei si patrimoniului ori a carierei si demnitatii publice, care va amplifica radicalismul ostilitatilor in curs de derulare facand posibile exagerarile, constrangerile, presiunile morale sau materiale, abuzurile, excesul de orice fel. In functie de miza care genereaza aceste dispute, s-ar putea vorbi si de furia starnita de absurdul unei situatii ori de revolta in fata unui comportament socant al partii adverse.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: