Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 30-06 Mai 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Mai 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 30-06 Mai 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 30 aprilie si 1 mai, pana la ora 17, despre bani va fi vorba; sau, doar, la ei se vor gandi Capricornii. Nu e o noutate.

Intre 1 mai dupa-amiaza si 3 mai, pana la ora 19, nativii vor fi obligati sa vorbeasca, sa marturiseasca, sa declare, sa explice sau sa convinga (un juriu, o comisie) ca au dreptate, ca au valoare, ca sunt indreptatiti sa pretinda post scos la concurs pentru care se prezinta la examen. Dar e vorba de o “provocare” si nu de o “inlesnire”; prin urmare, ei trebuie sa fie foarte atenti la felul in care se vor purta, vor vorbi, la felul in care se vor mobiliza. Cel mai stresant aspect al momentului vine de la constrangerea de a afirma (sustine) ceva care intra in contradictie cu intreaga lor conceptie despre viata, cu principiile lor morale, drept pentru care isi vor face numeroase griji. E bine sa nu riste o compromitere ulterioara, mai costisitoare decat asumarea adevarului, din prezent.

Intre seara zilei de 3 mai si 5 mai, pana la ora 19, amalgam de ganduri, planuri, relatii si conjuncturi personale care nu le fac placere.

Incepand cu seara zilei de 5 mai pana la sfarsitul zilei de 6 mai, influxurile Lunii Noi se vor revarsa asupra casei a V-a, creand un context astral favorabil pentru stabilizarea relatiilor dintre parintii-Capricorn si copiii lor, din nativi si perechile lor sufletesti. Hedonismul isi va pune amprenta, in aceste zile, in modul lor de viata, in gusturi, pofte si chefuri motivate de dorinta de a compensa suferintele, neimplinirile, lipsurile sau supararile de care nu pot scapa.

Trigoanele Regale, care se construiesc la sfarsitul saptamanii, pe cele trei semne de Pamant, vor functiona discret dar eficient, aducandu-le un suport moral, psihic sau chiar fizic, de care ei nu sunt constienti, pentru moment, dar pe care il vor identifica, mai tarziu, ca fiind un ajutor providential, ce le-a permis sa reziste.

Indiferent ce explicatii vor da atunci, in functie de nivelul de cultura si intelegere al fiecaruia, va fi vorba de interventia Planului Divin.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...