Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 30-06 Decembrie 2019


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Decembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 30-06 Decembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 30 noiembrie, momente marcate de oarecare slăbiciune, emoție sau cedare în fața unor situații de viață specială care îi obligă să fie umani, solidari cu suferința cuiva apropiat, înțelegători, concesivi sau flexibili în reacții și opinii.

Din 2 decembrie, când Jupiter va intra în zodia Capricornului, casa I a personalității acestor nativi va fi modelată timp de un an, până în decembrie 2020, într-un chip util lor: nativii vor gândi și se vor purta cu maturitate, cu responsabilitate, cu seriozitate, vor avea grijă la aspectele de legalitate sau de moralitate care privesc acțiunile lor. Jupiter le va da tuturor capacitatea de a înțelege și de a asimila corect lecțiile de viață, făcându-i atenți la consecințele deciziilor lor. Cei mai avantajați vor fi cei tineri, care se vor dezvolta corect pe acest fundament.

Între 30 noiembrie, după ora 22:14, și dimineața zilei de 3 decembrie, surprize bănești, ipostaze relativ inedite cu privire la natura unor plăți și încasări sau la regimul fiscal. Între 3 decembrie, după ora 9:00, și seara zilei de 5 decembrie, disponibilitate spre blândețe și cumsecădenie, spre toleranță sau interes pentru laturile subtile ori chiar artistice ale exprimării orale. Abordare diplomatică a unor chestiuni delicate.

Între 5 decembrie, după ora 21:45, și 6 decembrie, Capricornii vor reacționa categoric față de exagerările unor membri de familie care cer să fie tratați într-un anume fel ori au pretenții exagerate. Griji față de condiția sau statutul unor bunuri personale de valoare.

Din 2 decembrie, schimbări ale stării de spirit interioare. Unele evenimente pot fi anticipate, presimțite sau luate în calcul pe fondul unei realități care se conturează și de care ei trebuie să țină cont din punct de vedere afectiv. Alteori, poate fi vorba de nevoia unei schimbări de atitudine în corecta administrare a relațiilor dintre părinți și copii.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...