Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 3-9 Februarie 2018


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 3-9 Februarie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 3-9 Februarie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 3 februarie, dorinta de a gandi si decide cu precizie matematica, chef de a verifica totul, in detaliu; ori de cate ori nativul nu va fi sigur pe optiunile lui se va indrepta spre instrumentele de lucru necesare dobandirii sigurantei de sine: spor de cunoastere prin lectura, invatare, consultarea specialistilor, informatii cerute si primite de la surse autorizate, etc.

Intre 3 februarie, dupa ora 23:47′, si 6 februarie dimineata, ipostaze publice confortabile in planul imaginii publice, pentru persoanele care nu desfasoara activitati ce presupun asumarea unor decizii controversate sau riscante; in cazul celor din urma, efortul lor se va indrepta spre pastrarea unui echilibru relational. Dar, macar o data, in acest rastimp, Capricornii se vor confrunta cu situatii pe care cu greu le vor putea ierarhiza ca importanta, pentru a stabili o prioritate a rezolvarii lor, intre cele personale, cele familiale si cele oficiale ori strict profesionale.

Intre 6 februarie, dupa ora 05:57′, si prima parte a zilei de 8 februarie, stari si situatii neplacute provocate de relatia cu una sau mai multe persoane dificile care ii pun pe nativi in situatii greu de tolerat.

Intre 8 februarie, dupa ora 15:54′, si 9 februarie, efortul nativilor se va concentra pe chestiunile legale, oficiale, juridice ori pe deciziile ce trebuie luate in conformitate cu legea, normele de conduita, principiile morale ori uzantele sociale. Capricornii vor sa elimine tot ceea ce este hazard in viata lor, sa se bazeze numai pe certitudini si sa previna fisurile intr-un mod de viata si actiune create de neglijenta, indiferenta, ignoranta. Se pastreaza activa dinamica, uneori destabilizatoare, a chestiunilor banesti care vor cunoaste fluctuatii de venituri si cheltuieli ori chiar „pene” financiare. Relatia bani/prieteni este vulnerabila si, prin urmare, de evitat.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...