Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 29-05 Mai 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-05 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 29-05 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 29 si zorii zilei de 30 aprilie, se contureaza o perioada stringenta legata de munca sub toate aspectele. Unora li se submineaza statutul in institutia in care lucreaza, altii trec prin situatii stupide; de exemplu, imbolnaviri sau accidente care ii impiedica sa duca la bun sfarsit o lucrare, sa o predea la termen. Vor fi si cazuri de oameni care vor trebui sa se gandeasca serios si sa ia hotarari rapide legate de viitorul locului de munca, in functie de deciziile care li se comunica si pe care, oricat le-ar contesta, tot nu le-ar putea anula sau modifica. Al doilea aspect vulnerabil al perioadei si, de fapt al intregii saptamani (aspectul astral care genereaza aceste disfunctii evolueaza crescendo, pana spre 9 mai) priveste sanatatea. Vor fi vizate aparatele loco-motor si respirator, sistemul arterial, functiile hepatice si sistemul nervos care controleaza activitatea bratelor si a picioarelor. Cei care au afectiuni instalate deja pe aceste sectoare anatomice nu au voie sa faca eforturi fizice, imprudente (sa renunte la tratament, sa faca “experiente medicamentoase”, sa mareasca nejustificat doza, sa urmeze terapii corporale contraindicate, etc.).

Intre 30 aprilie (dupa ora 04:48′) si dimineata zilei de 2 mai, grija pentru a rezolva chestiuni oficiale care cer o rabdare de fier. Cramponare sau indarjire in lupta pentru un bun personal, pentru averea familiei, pentru un patrimoniu. Aspectul astral de baza nu se va risipi pana spre 9 mai si va continua, cu noi influente planetare, pana spre 20-25 mai. In cazul altora, aceasta lupta cu tendinte ostile lor, distructive, poate privi cariera, numele, functia, demnitatea.

Intre 2 mai (dupa ora 07:12′) si 4 aprilie la amiaza, posibila solutie menita sa aduca un venit.

Intre 4 aprilie (dupa ora 12:47′) si 6 iunie, ceva in mecanismul lor de gandire trebuie curatat de prejudecati, de evaluari gresite, de mize nerealiste.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: