Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 29-05 Decembrie 2014


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-05 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 29 Noiembrie – 05 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zilele de 3 si 4 decembrie ii vor solicita in mod special pe acesti nativi pe sectorul personal, al relatiilor cu copiii, al relatiilor afective, dar si al domeniului ideilor si convingerilor personale.

Vor dori stabilitate, vor avea mereu sentimentul ca ceva le scapa de sub control, ca sunt luati de valul evenimentelor si ca ei nu se pot opune acestor tendinte. Trec prin incercari similare unor perioade anterioare, cand o serie de planete s-au pozitionat discrepant, alterandu-le echilibrul interior sau obligandu-i sa-si modifice o serie de planuri personale. Alteori se redeschid ori se continua la un nivel superior conflicte majore cu ecou public.

Este vorba de reeditarea sau de continuarea acelor evenimente care s-au afirmat in noiembrie 2013 si aprilie/mai 2014. Daca, unii nativi intra in acest con de previziune astrala, atunci acestia trebuie sa ia foarte in serios acele sectoare de viata si activitate care le tulbura existenta pentru a nu permite compromitea definitiva a unei situatii deja dobandite.

Nu e indicat sa faca marturisi sau sa se pronunte in chestiuni sufletesti in mod special in dimineata zilei de 5 decembrie si, in ansamblu, in perioada 4/5 decembrie a.c. Nu sunt excluse iesirile incarcate de ostilitate venite din partea unor cunostinte, fie ele pozitionate si intr-un cadru oficial. Marte va intra pe 5 decembrie in casa banilor din munca proprie si va crea o serie de efecte (sau consecinte) pana pe 12 ianuarie 2015.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...